Lomahoitopalvelu

Lomahoidon aikana teen perushoidon (kuivitus, syöttö, jne. ), jolla turvataan eläinten hyvinvointi. Lisäksi tarkastan, että eläimet voivat hyvin. Mikäli hoidon aikana ilmenee tarvetta eläinlääkärille, olen ensin yhteydessä eläinten omistajaan tai sopimuksen mukaan otan suoraan yhteyttä eläinlääkäriin. Lomahoidosta tehdään kirjallinen sopimus. Mielelläni kävisin yhden kerran ennen talonväen lomalle lähtöä paikan päällä tutustumassa eläimiin ja talon tapoihin, jotta hommat hoituvat ongelmitta.
Tämä ns. kartoituskäynti on ilmainen.

Hoidot tehdään aina asiakkaan kotona, sillä minulla ei ole kotona tiloja tähän tarkoitukseen. Poikkeuksena voidaan pitää pienjyrsijät (hamsterit, yms.), jotka saan mahdutettua kotiini. Eläimet myös ovat rauhallisempia kotioloissa, kun hoitajana on niille vieras ihminen. Koti luo turvaa eläimelle.

Olen yhdeltä ammatiltani maaseutuyrittäjä suuntautuen lemmikki- ja seuraeläinten hoitamiseen. Olen myös käynyt 2,5 vuotisen maatilatalouden perustutkinnon, suuntautuen lypsykarjatuotantoon. Olen myös ollut maatilalla töissä 11kk ja lapsena olin aina vanhempien mukana navetoilla, koska he ovat maatalouslomittajia. Erilaisia eläimiä minulla on ollut kotona lähes aina, aina pienjyrsijöistä hevosiin. Tällä hetkellä itse omistan neljä lammasta ja kissan.

Hinta lomahoitopalvelulle 32€/h + 0,50€/km.