HoS Mittaranneke

House of Simonen mittaranneke käsitöiden mittaamiseen, kulkee kätevästi ranteessa aina mukana

29,00 34,00  Sis. ALV:n

Poista

Kangasalalaisen House of Simonen valmistamat nahkaiset mittarannekkeet neulomisen avuksi. Mittaranneke kulkee aina mukana ranteessa, joten neuletta on helppo mittailla tarvittaessa.

Mittarannekkeen raaka-aineena käytetään kotimaista kasviparkittua naudan vuotaa, jotka värjätään tahraamattomilla ja myrkyttömillä pigmenteillä. Vuodan jokainen kohta imee väriä hieman eri tavalla, joten väri ei välttämättä ole tasainen joka kohdasta. Naudan vuota on materiaalina kestävää ja se patinoituu käytössä kauniisti. Nahka on viimeistelty nahanhoitoaineella ja kiinnitys on ruuvinastalla.

Mitta-asteikko on tehty yhteistyöyrityksen kanssa laserilla.

House of Simonen mittarannekkeita on useampaa väriä ja rannekkeiden mitat ovat 39cm, 42cm sekä 45cm. Rannekkeen leveys on 1,5cm. Valikosta voit valita mittarannekkeen pituuden ja värin. Huomioi, että jokaista kokoa ei välttämättä ole jokaisessa värissä saatavilla.

Lisätiedot

Paino 0.009 kg
Valitse tuote

Fuksia 39cm, Fuksia 42cm, Fuksia 45cm, Keltainen 39cm, Keltainen 45cm, Oranssi 45cm, Punainen 39cm, Punainen 42cm, Punainen 45cm, Ruskea 39cm, Ruskea 45cm, Vihreä 39cm, Vihreä 42cm, Violetti 42cm, Violetti 45cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HoS Mittaranneke”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *