Käsin kehräyksen alkeet- kurssi 19.8.2023

Käsin kehräyksen alkeet- kurssilla opit kehräämään lankaa omiin projekteihisi

110,00  Sis. ALV:n

4 varastossa

Käsin kehräyksestä kiinnostuneille, jotka haluavat oppia kehräämään lankoja omiin projekteihin

 

Kehräyskurssilla tutustutaan kotimaisiin villoihin, opetellaan karstaamaan ja kehräämään yksisäikeistä lankaa. Lisäksi kertaamme langan kaksisäikeiseksi. Opimme myös, mitä tarvikkeita tarvitsemme kehräämiseen. Kurssi sisältää teoriaa ja käytännön harjoituksia. Pääpaino opetuksessa on kehräämisen opettelu. Saatamme käydä hieman lävitse myös rukin huoltamistakin.

Kurssi alkaa klo 10 ja loppuu klo 16.00

Kurssi toteutetaan Konginkankaalla Ruokosuon Torpan tiloissa.

Kurssilainen voi tuoda mukanaan omat karstat ja rukin. Teijalta löytyy muutama rukki lainattavaksi. Kurssin vetäjänä toimii Ruokosuon Torpan omistaja Teija Saastamoinen, jolla on 5 vuoden kokemus ammattilaisena käsin kehräämisessä.

Kurssin hinta on 110€.  Mikäli kurssille osallistumista ei peruta viimeistään 5 pvää ennen kurssin alkua, veloitetaan 50% kurssihinnasta (pl. sairaustapaus, josta pitää olla mustaa valkoisella). Tämän jälkeen kurssille osallistumisen peruuttamisesta veloitamme täyden kurssin hinnan. Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, kurssimaksu hyvitetään täysimääräisenä. Vaihtoehtoisesti voidaan sopia toiselle kurssille osallistuminen.

Kurssin toteutuminen vaatii vähintään kaksi kurssilaista ja maksimissaan 4. Järjestämme kurssit pienryhmäopetuksena, jotta voimme taata kurssilaisille parhaimman mahdollisen yksilöllisen opetuksen kurssin aikana. Pääpaino kurssilla on kuituopissa ja kehräämisessä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käsin kehräyksen alkeet- kurssi 19.8.2023”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *