Koiran karvasta lankaa- kurssi 14.10.2023

Koiran karvasta lankaa- kurssilla opetellaan kehräämään rakkaasta lemmikistä lankaa

130,00  Sis. ALV:n

4 varastossa

Vuoden 2023 käsityötekniikka on kehräys. Kehräämällä itse omat lankasi lukuisiin eri projekteihin, saat yksilölliset ja uniikit lopputulokset.

 

Koiran karvasta lankaa- kurssilla tutustutaan kotimaisiin koirarotuihin ja niiden karvoihin. Opettelemme karstaamaan koiran karvaa lampaan villan sekaan ja kehräämään lankaa. Kehräämme myös pelkkää koirankarvaa langaksi. Lisäksi kertaamme langan kaksisäikeiseksi.

Kurssi alkaa klo 10 ja loppuu klo 17.00

Kurssi toteutetaan Konginkankaalla Ruokosuon Torpan tiloissa, osoitteessa Karilantie 3.

Kurssilainen voi tuoda mukanaan omat karstat ja rukin. Teijalta löytyy muutama rukki lainattavaksi. Kurssilla on mahdollista ostaa kehrättäviä kuituja kotona tapahtuvaa jatkoharjoittelua varten.

Kurssin hinta on 130€. Mikäli kurssille osallistumista ei peruta viimeistään 5 pvää ennen kurssin alkua, veloitetaan 50% kurssihinnasta (pl. sairaustapaus, josta pitää olla mustaa valkoisella). Tämän jälkeen kurssille osallistumisen peruuttamisesta veloitamme täyden kurssin hinnan. Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, kurssimaksu hyvitetään täysimääräisenä. Vaihtoehtoisesti voidaan sopia toiselle kurssille osallistuminen.

Kurssin toteutuminen vaatii vähintään kaksi kurssilaista ja maksimissaan 4. Järjestämme kurssit pienryhmäopetuksena, jotta voimme taata kurssilaisille parhaimman mahdollisen yksilöllisen opetuksen kurssin aikana. Pääpaino kurssilla on kuituopissa ja kehräämisessä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koiran karvasta lankaa- kurssi 14.10.2023”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *