Kuitukurssi käsinkehrääjille 21.1.2023

UUTUUS! Kurssin hinta 140€, josta varausmaksu 50€ maksat ilmoittautumalla kurssille. Loppuosa veloitetaan myöhemmin.

50,00  Sis. ALV:n

4 varastossa

Vuoden 2023 käsityötekniikka on kehräys. Kehräämällä itse omat lankasi lukuisiin eri projekteihin, saat yksilölliset ja uniikit lopputulokset.

 

Kuitukurssi käsinkehrääjille on kehräämisen perusteet omaaville, jotka osaavat jo kehrätä lampaan villaa ja ovat kiinnostuneet syventämään kehräämistä eri kuitujen avulla.  Kurssilla tutustumme erilaisiin kuituihin ja kehräämme mm. alpakan villaa, koiran karvaa, hahtuvaa, kampatopsia. Jos sinulla on jokin kuitu, jota haluat kokeilla kehrätä, ota mukaan. Muuten kurssilaiset saavat kurssilla käytettävät kuidut kurssin vetäjältä.

Oman rukin ja karstat voit ottaa mukaan, jos sinulla nämä on. Tarvittaessa kurssilaiset saavat lainaksi rukin ja karstat vetäjältä.

Kurssi järjestetään Ruokosuon Torpan tiloissa Konginkankaalla. Kurssin vetäjänä toimii Ruokosuon Torpan omistaja Teija Saastamoinen, jolla on 5 vuoden kokemus ammattilaisena käsin kehräämisessä.

Kurssin ajankohta klo 10. – 18.00.

Kurssin hinta on 140€, josta 50€ sitova varausmaksu maksetaan kurssia lunastaessa verkkokaupassa ja loput viimeistään kurssilla. Mikäli kurssille osallistumista ei peruta viimeistään 5 pvää ennen kurssin alkua, veloitetaan 50% kurssihinnasta (pl. sairaustapaus, josta pitää olla mustaa valkoisella). Tämän jälkeen kurssille osallistumisen peruuttamisesta veloitamme täyden kurssin hinnan. Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, kurssimaksu hyvitetään täysimääräisenä. Vaihtoehtoisesti voidaan sopia toiselle kurssille osallistuminen.

Kurssihinta sisältää opetusta 7,5h, kurssilla tarvittavat materiaalit, kahvit ja kahvisärpimen. Kurssin toteutuminen vaatii vähintään kaksi kurssilaista ja maksimissaan 4. Järjestämme kurssit pienryhmäopetuksena, jotta voimme taata kurssilaisille parhaimman mahdollisen yksilöllisen opetuksen kurssin aikana. Pääpaino kurssilla on kuituopissa ja kehräämisessä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuitukurssi käsinkehrääjille 21.1.2023”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *