Torpattaren kuivattu suppilovahvero

Torpattaren kuivattuja suppilovahveroita ruoanlaittoon

6,90  Sis. ALV:n

10 varastossa

Sieniruokia myös talvella? Kyllä. Torpattaren kuivattuja suppilovahveroita voit käyttää ruoanlaitossa myös talvella. Kuivatuista suppilovahveroista teet maukkaan sienikastikkeen tai munakkaan tai lähes minkä ruoan vaan. suppilovahvero on suosituimpia ruokasieniämme ja sillä on hyvät ravintoarvot.

Torpatar, eli Ruokosuon Torpan omistaja Teija Saastamoinen, on yhdeltä ammatiltaan luonnontuoteneuvoja ja innokas sienestäjä. Koska omat varastot ovat täynnä syksyn satoa, hän laittoi osan sadosta myyntiin, jotta muutkin pääsevät nauttimaan talvella metsän antimista.

Sienet on kerätty puhtailta alueilta ja ovat varsinaista terveysruokaa.

50g kuivattuja sieniä vastaa noin litraa tuoreita sieniä.

Pakkauskoko 20g.

Vinkki: Kuivattuja suppilovahveroja voi käyttää sellaisenaan murennettuina esim. murekkeissa.

Vinkki 2: Liota kuivattuja suppilovahveroita vähintään 30min kylmässä vedessä, kaada vesi pois ja purista sienet mahdollisimman kuiviksi. Kuumenna paistinpannu, laita sienet pannulle ja paista enimmät kosteudet pois. Lisää pannulle voita, anna hautua kypsäksi (5-10 min). Voit halutessasi laittaa sipulia pannulle mukaan. Paistetut suppilovahverot voit syödä sellaisenaan tai vaikka ruisleivän päälle laitettuna. Kastikkeen saat, kun lisäät paiston loppuvaiheessa purkillisen kuohukermaa ja annat hautua kasaan.

Kokeile myös sienipiirakkaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Torpattaren kuivattu suppilovahvero”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *