Värttinäkehräyksen alkeet- kurssi 10.6.2023

Opettele kehräämään lankaa värttinällä

110,00  Sis. ALV:n

5 varastossa

Vuoden 2023 käsityötekniikka on kehräys. Kehräämällä itse omat lankasi lukuisiin eri projekteihin, saat yksilölliset ja uniikit lopputulokset.

 

Värttinäkehräyksen alkeet kurssilla tutustumme kotimaisiin villakuituihin, opetellaan karstaamaan villaa sekä kehräämään värttinällä lankaa. Kertaamme myös langan kaksisäikeiseksi värttinällä.

Kurssi alkaa klo 10 ja loppuu klo 16.00

Kurssi toteutetaan Konginkankaalla Ruokosuon Torpan tiloissa, osoitteessa Karilantie 3.

Kurssilainen voi tuoda mukanaan omat karstat jos löytyy. Teijalta löytyy muutama värttinä lainattavaksi. Kurssilla on mahdollista ostaa kehrättäviä kuituja ja värttinöitä kotona tapahtuvaa jatkoharjoittelua varten.

Kurssin hinta on 110€. Mikäli kurssille osallistumista ei peruta viimeistään 5 pvää ennen kurssin alkua, veloitetaan 50% kurssihinnasta (pl. sairaustapaus, josta pitää olla mustaa valkoisella). Tämän jälkeen kurssille osallistumisen peruuttamisesta veloitamme täyden kurssin hinnan. Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, kurssimaksu hyvitetään täysimääräisenä. Vaihtoehtoisesti voidaan sopia toiselle kurssille osallistuminen.

Kurssin toteutuminen vaatii vähintään kaksi kurssilaista ja maksimissaan 5. Järjestämme kurssit pienryhmäopetuksena, jotta voimme taata kurssilaisille parhaimman mahdollisen yksilöllisen opetuksen kurssin aikana. Pääpaino kurssilla on kuituopissa ja kehräämisessä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Värttinäkehräyksen alkeet- kurssi 10.6.2023”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *