Värttinäkehräyksen alkeet- kurssi 18.3.2023

Kurssin hinta 110€, josta varausmaksu 50€ maksat ilmoittautumalla kurssille. Loppuosa veloitetaan myöhemmin.

50,00  Sis. ALV:n

5 varastossa

Vuoden 2023 käsityötekniikka on kehräys. Kehräämällä itse omat lankasi lukuisiin eri projekteihin, saat yksilölliset ja uniikit lopputulokset.

 

Värttinäkehräyksen alkeet kurssilla tutustumme kotimaisiin villakuituihin, opetellaan karstaamaan villaa sekä kehräämään värttinällä lankaa. Kertaamme myös langan kaksisäikeiseksi värttinällä.

Kurssi alkaa klo 10 ja loppuu klo 16.00

Kurssi toteutetaan Konginkankaalla Ruokosuon Torpan tiloissa, osoitteessa Karilantie 3.

Kurssilainen voi tuoda mukanaan omat karstat jos löytyy. Teijalta löytyy muutama värttinä lainattavaksi. Kurssilla on mahdollista ostaa kehrättäviä kuituja ja värttinöitä kotona tapahtuvaa jatkoharjoittelua varten.

Kurssin hinta on 110€, josta 50€ sitova varausmaksu maksetaan kurssia lunastaessa verkkokaupassa ja loput viimeistään kurssilla. Mikäli kurssille osallistumista ei peruta viimeistään 5 pvää ennen kurssin alkua, veloitetaan 50% kurssihinnasta (pl. sairaustapaus, josta pitää olla mustaa valkoisella). Tämän jälkeen kurssille osallistumisen peruuttamisesta veloitamme täyden kurssin hinnan. Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, kurssimaksu hyvitetään täysimääräisenä. Vaihtoehtoisesti voidaan sopia toiselle kurssille osallistuminen.

Kurssin toteutuminen vaatii vähintään kaksi kurssilaista ja maksimissaan 5. Järjestämme kurssit pienryhmäopetuksena, jotta voimme taata kurssilaisille parhaimman mahdollisen yksilöllisen opetuksen kurssin aikana. Pääpaino kurssilla on kuituopissa ja kehräämisessä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Värttinäkehräyksen alkeet- kurssi 18.3.2023”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *