Käsityötarvikkeet

Succaplokki

Succaplokki on kotimainen pienyritys Paimiossa, joka valmistaa kierrätysmateriaaleista iloisia neulontatarvikkeita. Neulontatarvikkeet ovat pieniä apuvälineitä, jotka sujuvoittavat neulomista ja viimeistelevät valmiin neuleen.

House of Simone

House of Simonen omistaja Pia valmistaa Kangasalalla upeita mittarannekkeita valikoimiimme. Mittarannekkeiden materiaalina hän käyttää kotimaista eettisesti tuotettua poronnahkaa sekä kasviparkittua vuotaa, josta perinteisin työmenetelmin, käsin  muotoon pakottamalla muotoutuu rannekkeet. Nahka on materiaalina ihoa vasten miellyttävä – kevyt ja aina ihon lämpöinen. Missään työvaiheessa ei käytetä kemikaaleja, jotka voisivat ärsyttää ihoa ja metalliosat ovat allergisoimatonta kirurginterästä. Maalit Pia sekoittaa joka kerralla erikseen pigmenteistä, jolloin sävyissä voi olla aina pieniä vivahde-eroja.  

Miisku Design

Helsinkiläinen Miisku Design valmistaa kotimaisesta vanerista käsityötarvikkeita neulojien avuksi. Miisku Designin omistaa Mia ja hän onkin luonut monipuolisen valikoiman tuotteita laadukkaasta vanerista. Mia leikkaa tuotteet itse vanerista laserilla ja valmiin tuotteen vielä lakkaa, jotta tuote pysyy hyvänä ja kestävänä. Miisku Desgnilta meillä on myynnissä silmukkamerkkejä ja puikkomittoja. 

Ullakkopuoti

Lapinjärveläinen Ullakkopuoti tuottaa arjen designia. Suunnittelun lähtökohtana heidän tuotteissaan on tehdä käytännöllinen ja kekseliäs tuote, joka pystytään valmistamaan Suomessa. Materiaaleina käytetään hyviä, kestäviä sekä ekologisia materiaaleja.  Ullakkopuodin tuotteet helpottavat arkea ja juhlaa sekä ratkaisevat jokapäiväisiä ongelmia. Tuotteista on karsittu kaikki turha pois ja ne ovat helposti lähestyttäviä ja hauskoja oivalluksia. Ullakopuodilta meillä on myynnissä puikkosuojat, joita löytyy kahta kokoa.